MaxAI.me

Cijene
Hrvatski
Prijavi se

Trenutačni prijevodPowered by ChatGPTPametni prijevodi svjesni konteksta na više jezika, pokretani najboljim AI modelima poput ChatGPT-a, Claudea i Geminija.
Dodajte besplatno u Chrome
Prijevod jednim klikom
Revolucionirajte svoje iskustvo prijevoda s MaxAI.me. Samo odaberite tekst i kliknite gumb za prijevod, a dobit ćete trenutačne prijevode visoke kvalitete koji se mogu usporediti s profesionalnim prevoditeljima.MaxAI.me koristi snagu naprednih AI modela poput ChatGPT-a, Claudea i Geminija kako bi pružio točne prijevode svjesne konteksta, osiguravajući najbolje rezultate svaki put.
Dodajte u Chrome besplatno
Prijevod jednim klikom
Potpuno uronjen prijevod cijele stranice
MaxAI.me ide dalje od tradicionalnih alata za prijevod pružajući potpuno uronjeno iskustvo čitanja uz istovremeni prikaz izvornog i prevedenog sadržaja.Ova pregledna i jasna prezentacija omogućuje jednostavnu usporedbu i razumijevanje, poboljšavajući vaše dvosmislene čitalačko iskustvo.
Dodajte u Chrome besplatno
Potpuno uronjen prijevod cijele stranice
&
Više od toga
MaxAI.me je više od alata za prijevod - To je vaše sve-u-jednom proširenje preglednika pokretano AI-jem. S MaxAI.me-om možete pristupiti širokom rasponu značajki pokretanih AI-jem izravno u svom pregledniku, na bilo kojoj web stranici koju posjetite.Od pomoći pri pisanju i sažimanju web stranica do ChatPDF-a i AI slikarstva, MaxAI.me vam omogućuje čitanje, pisanje i stvaranje uz pomoć najnaprednijih AI modela, uključujući ChatGPT, Claude i Gemini. Nadogradite svoje iskustvo pregledavanja i otključajte svoj potencijal za produktivnost s MaxAI.me danas!
Dodajte u Chrome besplatno
Više od toga

Počnite besplatno

Koristite personaliziranu AI s jednim klikom bilo gdje kako biste uštedjeli sate svaki dan.Dodajte besplatno u Chrome