MaxAI.me

Cijene
Hrvatski
Prijavi se

AI vizijaPowered by ChatGPTLako izvlačite tekst iz bilo koje slike, postavljajte pitanja i dobivajte trenutačne odgovore, rješavajte složene matematičke probleme i stjecajte duboke uvide putem sveobuhvatne analize slika pomoću AI. Doživite potpuno novo razumijevanje i interakciju sa slikama, sve unutar besprijekornog proširenja preglednika MaxAI.me.
Dodajte besplatno u Chrome
Otključajte snagu AI vizije
Revolucionirajte način na koji komunicirate sa slikama koristeći cutting-edge AI Vision snagu MaxAI.me-a. Samo nekoliko klikova omogućuje vam izvlačenje teksta, postavljanje pitanja, rješavanje problema i stjecanje vrijednih uvida iz bilo koje slike na zaslonu ili prenesene s lokalnog uređaja.Jednostavno odaberite područje na zaslonu, napravite snimku ili prenesite sliku i pustite da napredna AI Vision snaga MaxAI.me-a obavi ostatak. Doživite potpuno novo razumijevanje i analizu slika.
Dodajte u Chrome besplatno
Otključajte snagu AI vizije
Lako izvlačite tekst iz slikeZaboravite na ručno tipkanje i prepisivanje. AI Vision snaga MaxAI.me-a omogućuje vam izvlačenje teksta iz bilo koje slike s nevjerojatnom točnošću. Bilo da je u pitanju snimka zaslona, lokalna slika ili fotografija koja sadrži tekst, AI Vision MaxAI.me-a brzo i učinkovito prepoznaje i izvlači tekst za vas.Dodajte u Chrome besplatno
Lako izvlačite tekst iz slike
Postavljajte pitanja i dobivajte trenutačne odgovoreJeste li ikada pogledali sliku i pitali se o njenom sadržaju? S AI Visionom MaxAI.me-a sada možete postavljati pitanja o bilo kojoj slici i dobivati trenutačne i točne odgovore. Bez obzira jeste li znatiželjni o objektu, osobi ili određenom detalju unutar slike, jednostavno postavite svoje pitanje, a MaxAI.me će vam pružiti potrebne informacije.Dodajte u Chrome besplatno
Postavljajte pitanja i dobivajte trenutačne odgovore
&
Više od toga
MaxAI.me je više od alata za prijevod - To je vaše sve-u-jednom proširenje preglednika pokretano AI-jem. S MaxAI.me-om možete pristupiti širokom rasponu značajki pokretanih AI-jem izravno u svom pregledniku, na bilo kojoj web stranici koju posjetite.Od pomoći pri pisanju i sažimanju web stranica do ChatPDF-a i AI slikarstva, MaxAI.me vam omogućuje čitanje, pisanje i stvaranje uz pomoć najnaprednijih AI modela, uključujući ChatGPT, Claude i Gemini. Nadogradite svoje iskustvo pregledavanja i otključajte svoj potencijal za produktivnost s MaxAI.me danas!
Dodajte u Chrome besplatno
Više od toga

Počnite besplatno

Koristite personaliziranu AI s jednim klikom bilo gdje kako biste uštedjeli sate svaki dan.Dodajte besplatno u Chrome