MaxAI.me

Cijene
Hrvatski
Prijavi se

Centar za učenje

MaxAI 101: Uvod

Instaliraj sada

Osnovna upotreba

Osnovna upotreba: Označavanje teksta i MiniMenu
Osnovna upotreba: Aktiviranje bočne trake
Osnovna upotreba: Prilagođavanje postavki

Značajke

Koristite 1-klik AI bilo gdje

Mini izbornik pri odabiru teksta
Mini izbornik pri odabiru teksta
Postavite vlastite uputeKoristite vlastite upute kako biste ubrzali ponavljajuće zadatke dok radite.

Svi najbolji AI modeli

ChatGPTBrz kao ChatGPT Plus. Nema ograničenja po državi. Pokreće gpt-3.5-turbo.
GPT-4-turbo visionNajnapredniji model tvrtke OpenAI, odličan za zadatke koji zahtijevaju kreativnost i napredno zaključivanje.
ChatGPT-16kUnaprijeđena verzija ChatGPT-a s 4x većim prozorom konteksta u odnosu na prethodne verzije.
Claude-3-opus
Claude-3-sonnet
Claude-3-haiku
Claude-2.1-200k
Claude-2-100kDruga iteracija modela tvrtke Anthropic s poboljšanim mogućnostima, 100K prozor konteksta, odličan za zadatke koji se kreću od sofisticiranog dijaloga i generiranja kreativnog sadržaja do detaljnih uputa.
Claude-instant-100kNajbrži model tvrtke Anthropic, 100K prozor konteksta, odličan za vrlo dugačke dokumente i analizu koda, sažimanje i razumijevanje.
Gemini-pro
Gemini-proNajmoćniji i najopćenitiji model tvrtke Google. Izgrađen od nule za multimodalnost. Gemini na MaxAI trenutno je u beta fazi, podržava samo tekst i kod, uskoro će dodati podršku za slike, videozapise i zvuk.
DALL·E 3
Više AI pružatelja
Više AI pružatelja

Sažmi & Istraži & Pristup webu

Sažmi & chat s bilo kojom web stranicomRazgovarajte s AI-em o bilo kojoj web stranici: AI razumije kontekst stranice, omogućuje vam dobivanje sažetaka, postavljanje specifičnih pitanja i detaljno istraživanje bez problema.
Sažmi & chat s YouTubeomRazgovarajte s AI-em o bilo kojem YouTube videu: AI razumije kontekst videa, omogućuje vam dobivanje sažetaka, postavljanje specifičnih pitanja i detaljno istraživanje bez problema.
AI potpomognuta pretragaPretražujte ili tražite kao što biste to radili na Googleu, a naš AI automatski će poboljšati upite, pregledavati rezultate pretraživanja i isporučivati sažete odgovore kombinirajući i zaključujući informacije iz više izvora za vas.
Pretražujte s AI-emUnaprijedite svoje Google pretraživanje: Dopustite AI-u da kombinira i zaključuje odgovore izravno iz rezultata pretraživanja, nudeći vam jasne uvide bez pregledavanja svake veze.
Sažmi & chat s PDF-omRazgovarajte s AI-em o bilo kojim PDF datotekama: AI razumije kontekst datoteke, omogućuje vam dobivanje sažetaka, postavljanje specifičnih pitanja i detaljno istraživanje bez problema.
Sažmi & chat s e-poštomRazgovarajte s AI-em o bilo kojim nizovima e-pošte: AI razumije kontekst datoteke, omogućuje vam dobivanje sažetaka, postavljanje specifičnih pitanja i detaljno istraživanje bez problema.
PDF AI preglednikKomunicirajte s PDF-ovima putem razgovora s AI-em: Dobivajte sažetke, postavljajte pitanja i jednostavno pristupajte informacijama bogatim kontekstom.

Trenutni odgovor svugdje

Trenutni odgovor u GmailuNeka AI generira cijele nacrte e-pošte i odgovore za vas u sekundama, i usavršite svoj Gmail nacrt i odgovor u jednom kliku.
Trenutni odgovor na FacebookuUnaprijedite svoje Facebook objave i odgovore s pomoću nacrta i prijedloga koje je pokrenuo AI, osiguravajući da vaš sadržaj rezonira s vašim Facebook pratiteljima.
Trenutni odgovor na LinkedInuPoboljšajte svoje LinkedIn profesionalne interakcije koristeći AI poboljšane, kontekstno osjetljive nacrte i brze odgovore.
Trenutni odgovor na X/TwitteruKreirajte uvjerljive tweetove ili odgovarajte na objave s trenutnim sadržajem generiranim od strane AI-a prilagođenim vašim potrebama na X/Twitteru.
Trenutni odgovor na YouTubeuBrzo odgovarajte na komentare koristeći pomoć AI-a u vašem YouTube Studiju, čime ćete učinkovitije upravljati kanalom!
Trenutni odgovor u OutlookuNeka AI generira cijele nacrte e-pošte i odgovore za vas u sekundama, i usavršite svoj Outlook nacrt i odgovor u jednom kliku.
Trenutni odgovor na InstagramuUnaprijedite svoje objave i odgovore s pomoću nacrta i prijedloga koje je pokrenuo AI, osiguravajući da vaš Instagram sadržaj rezonira s vašim pratiteljima.

Doista personalizirani AI

1-klik upute
1-klik uputePretvorite svoje satima trajajuće svakodnevne zadatke u minute uz našu rastuću kolekciju spremnih uputa.
Jezik AI odgovora
Jezik AI odgovoraPostavite AI da uvijek odgovara na odabranom jeziku.
ChatGPT temperatura
ChatGPT temperaturaKontrolirajte nasumičnost AI odgovora. Niža temperatura čini AI odgovore manje slučajnima, više determinističkima i ponavljajućima.

ChatGPT poboljšan s WebChatGPT-om

Web pristup kopilotDobijte odgovore na najteža pitanja uz sveobuhvatne web uvide.
Napredni web pristup
Napredni web pristupOdaberite između najboljih pretraživača na svijetu, dobijte više rezultata pretrage, odredite vremenski raspon i regiju pretrage te odaberite jezik AI odgovora s Web pristupom.

Nove i nadolazeće značajke

TikTok pomoćnik za pisanje
TikTok pomoćnik za pisanje
Google Ads pomoćnik
Google Ads pomoćnik
Facebook Ads pomoćnik
Facebook Ads pomoćnik
Shopify pomoćnik
Shopify pomoćnik
Druge nove značajke
Druge nove značajke