MaxAI.me

Cijene
Hrvatski
Dodaj u Chrome - Besplatno je

JPEG u PDF

Svaka prenesena slika postat će stranica u jednom PDF-u

Besplatno pretvorite slike u PDF online. Naš pretvarač JPEG u PDF pretvara bilo koju slikovnu datoteku u prilagođenu PDF datoteku (bez ograničenja veličine, bez vodenih žigova).

Jednostavan za korištenje online pretvarač JPEG u PDF

Bez instalacije - radi u vašem pregledniku

Besplatna konverzija bez registracije

Brzi i jednostavni pretvarač JPEG u PDF

Možete povući i ispustiti svoju datoteku u alat iznad kako biste je brzo pretvorili iz JPEG u PDF. Također ćete moći prilagoditi neke postavke poput margine, orijentacije i veličine.

Zagarantovana zaštita datoteka

Sve datoteke koje prenesete obrađuju se u vašem pregledniku radi potpune privatnosti. Nisu prenesene u oblak, što osigurava apsolutnu sigurnost i privatnost.

Pretvorite svoj JPEG u PDF online

Naš pretvarač JPEG u PDF je baziran na pregledniku. To znači da radi neovisno o vašem operativnom sustavu - možete mu pristupiti putem Mac-a, Windows-a ili Linux-a.

Dodajte dodatne dokumente

Nakon što ste prenijeli svoj JPEG, vidjet ćete pregled. Možete prilagoditi postavke, ali i dodati više slika za pretvorbu u PDF. Mi ćemo ih kombinirati u jednu PDF datoteku za vas.

Besplatni online softver

Ne trošite svoj teško zarađeni novac na skupi napredni softver za pretvaranje JPEG u PDF. Za ograničenu dnevnu upotrebu, naš konvertor JPEG u PDF je besplatan za korištenje. Ako ga trebate koristiti češće, naravno, neograničeno korištenje je potpuno besplatno.

Lokalna obrada

Sve datoteke koje prenesete obrađuju se u vašem pregledniku radi potpune privatnosti. Nisu prenesene u oblak, što osigurava apsolutnu sigurnost i privatnost.

Kako pretvoriti JPEG u PDF online:

1. Prenesite svoju sliku u pretvarač JPEG u PDF.

2. Prilagodite veličinu, orijentaciju i margine po potrebi.

3. Kliknite "Stvori PDF sada!" i započet ćemo pretvorbu.

4. To je sve! Spremite pretvoreni PDF na svoj uređaj.

Više besplatnih online PDF alata

Spoji PDF

Spoji bilo koji broj PDF-ova prema odabranom redoslijedu u jedan PDF