MaxAI.me

Cijene
Hrvatski
Dodaj u Chrome - Besplatno je

Spoji PDF

Spoji više PDF datoteka u jednu uz samo nekoliko klikova

Spojite PDF datoteke kako biste stvorili jedan dokument online besplatno. Lako je spojiti PDF-ove s našim alatom za spajanje PDF-a. Nema vodenih žigova i nema ograničenja veličine datoteke.

Spojite više PDF-ova u jedan za nekoliko sekundi.

Povucite i ispustite svoje PDF-ove da biste započeli - jednostavno!

Radi na Macu, Windowsu, Androidu i iOS-u.

Jednostavan online alat za spajanje PDF-ova

Spajanje PDF-a omogućuje vam brzo spajanje više PDF datoteka u jedan dokument. Sve što trebate je povući, ispustiti i nekoliko klikova. Spajanje PDF-a je besplatno za korištenje; čak se ne morate registrirati za račun.

Lokalno sigurno spajanje PDF-a

Sve datoteke koje prenesete obrađuju se u vašem pregledniku radi potpune privatnosti. Nisu preneseni na oblak, što osigurava apsolutnu sigurnost i privatnost.

Radi na Windowsu, Macu i Linuxu

Naš alat za spajanje PDF-a temelji se na pregledniku. To znači da nije važno jeste li korisnik Maca, Windowsa ili Linuxa ili nas posjetite putem mobilnog uređaja. Slobodno možete spojiti svoje datoteke s MaxAI.me PDF alatima.

Jednostavno spajanje PDF-a s pregledom

Kada prenesete svoje PDF-ove u Spajanje PDF-a, pružit ćemo vam funkciju pregleda. Tamo možete premjestiti ili izbrisati pojedine stranice i datoteke. Ovdje također možete dodati više PDF-ova za spajanje.

Pouzdano spajanje PDF-ova

Ne trebate kupovati skup softver za spajanje PDF datoteka. MaxAI.me PDF alat je dostupan besplatno za online upotrebu, pokreće se u pregledniku bez prijenosa na mrežu kako bi osigurao da su vaše datoteke i podaci uvijek sigurni.

Lokalna obrada

Ključna značajka naše usluge je da se sve operacije spajanja PDF-a izvode lokalno. To osigurava da se cijeli postupak obrade odvija izravno na vašem uređaju bez potrebe za čekanjem na oblaku. Povećava sigurnost i jamči pouzdanost.

Kako spojiti PDF datoteke online:

1. Povucite i ispustite svoje datoteke u online alat za spajanje PDF-a.

2. Premjestite pojedine stranice ili cijele datoteke prema potrebi.

3. Dodajte više datoteka, rotirajte ili izbrišite stranice ili cijele datoteke.

4. Kliknite "Potvrdi za spajanje" da biste spojili i preuzeli svoj PDF.

Više besplatnih online PDF alata

Podijeli PDF

Podijeli stranice PDF-a u više PDF-ova ili jednostavno ukloni stranice iz postojećeg