MaxAI.me

Cijene
Hrvatski
Dodaj u Chrome - Besplatno je

Potpiši PDF

Besplatno lokalizirano online potpisivanje PDF-a radi zaštite vaše privatnosti.

Jednostavno potpišite PDF dokumente online besplatno. Naš alat za potpisivanje PDF-a omogućuje vam da dodate svoj potpis izravno u pregledniku, osiguravajući da vaši dokumenti ostanu privatni i sigurni bez potrebe za prijenosom.

Potpišite dokumente bez čekanja

Lokalna obrada u pregledniku, nije potreban prijenos

Sigurno, privatno i potpuno besplatno

Brzo potpisivanje PDF-a u samo nekoliko klikova

Dodajte svoj potpis na bilo koji PDF dokument bez napora. Naš alat vam omogućuje da nacrtate ili prenesete svoj potpis, a zatim ga postavite unutar dokumenta. Prilagodite njegovu veličinu i položaj kako bi savršeno odgovarali vašim potrebama - sve u samo nekoliko klikova.

Sigurna lokalna obrada

Kada potpišete PDF koristeći naš alat, sve se događa u vašem pregledniku. To znači da se vaši dokumenti nikada ne prenose u oblak, osiguravajući da ostanu potpuno privatni i sigurni.

Kompatibilno na svim uređajima

Bez obzira na uređaj ili operativni sustav - Windows, Mac, Linux, iOS ili Android - naš alat za potpisivanje PDF-a je dostupan. Potpišite svoje PDF dokumente bilo gdje, bilo kada, sve što vam treba je web preglednik.

Fleksibilne opcije potpisa

Naš alat podržava crtanje potpisa izravno u pregledniku ili prijenos slike vašeg potpisa. Ova fleksibilnost osigurava da možete odabrati metodu koja najbolje odgovara vašim preferencijama.

Potpuno besplatno za korištenje

Izbjegnite skupi softver za elektronički potpis uz naš besplatni alat za potpisivanje PDF-a. Pogodan je i za povremene i za česte korisnike, naša usluga pruža neograničeno i besplatno potpisivanje.

Trenutno potpisivanje PDF dokumenata

Naše jednostavno sučelje omogućuje trenutno potpisivanje, bez čekanja. Nakon što potpišete, preuzmite svoj dokument odmah, osiguravajući glatki i učinkoviti proces.

Kako potpisati PDF online:

1. Otvorite svoj PDF u PDF Potpisniku.

2. Nacrtajte ili prenesite svoj potpis.

3. Prilagodite veličinu i položaj potpisa prema potrebi.

4. Kliknite da biste sada preuzeli svoj potpisani PDF, sve je spremno i sigurno.

Više besplatnih online PDF alata

Spoji PDF

Spoji bilo koji broj PDF-ova prema odabranom redoslijedu u jedan PDF