MaxAI.me

Cene
Српски
Prijavi se

Trenutni prevodPowered by ChatGPTPametni prevodi sa kontekstom na više jezika, pokretani najboljim AI modelima kao što su ChatGPT, Claude i Gemini.
Dodaj besplatno u Chrome
Prevod jednim klikom
Revolicionizujte svoje iskustvo prevođenja sa MaxAI.me. Samo jednim jednostavnim izborom teksta i klikom na dugme za prevod, dobićete trenutne prevode visokog kvaliteta koji se mogu uporediti sa profesionalnim prevodiocima.MaxAI.me koristi snagu naprednih AI modela kao što su ChatGPT, Claude i Gemini kako bi pružio tačne prevode sa kontekstom, obezbeđujući vam najbolje rezultate svaki put.
Dodajte u Chrome besplatno
Prevod jednim klikom
Potpuno uronjen prevod cele stranice
MaxAI.me ide dalje od tradicionalnih alata za prevod pružajući uronjeno iskustvo čitanja pored sebe za korisnike koji trebaju da se referišu na originalni i prevedeni sadržaj istovremeno.Ova pregledna i jasna prezentacija omogućava lako poređenje i razumevanje, poboljšavajući vaše dvosmerno čitalačko iskustvo.
Dodajte u Chrome besplatno
Potpuno uronjen prevod cele stranice
&
Više od toga
MaxAI.me je više od alata za prevod - To je vaše sve-u-jednom proširenje pregledača pokretano AI. Sa MaxAI.me-om, možete pristupiti širokom spektru AI pogonjenih funkcija direktno u svom pregledaču, na bilo kojoj veb stranici koju posetite.Od pomoći pri pisanju i sažimanju veb stranica do ChatPDF-a i AI slikarstva, MaxAI.me vam omogućava da čitate, pišete i stvarate uz pomoć najnaprednijih AI modela, uključujući ChatGPT, Claude i Gemini. Nadogradite svoje iskustvo pretraživanja i otključajte svoj potencijal za produktivnost sa MaxAI.me-om danas!
Dodajte u Chrome besplatno
Više od toga

Počnite besplatno

Koristite personalizovanu AI sa samo jednim klikom bilo gde da biste uštedeli sate svakog dana.Dodaj besplatno u Chrome