MaxAI.me

Cene
Српски
Prijavi se

AI VizijaPowered by ChatGPTLako izvlačite tekst iz bilo koje slike, postavljajte pitanja i dobijajte trenutne odgovore, rešavajte kompleksne matematičke probleme i stičite duboke uvide kroz sveobuhvatnu analizu slika pomoću AI. Doživite potpuno novo razumevanje i interakciju sa slikama, sve unutar besprekornog proširenja pregledača MaxAI.me.
Dodaj besplatno u Chrome
Otkrijte moć AI Vizije
Revolicionizujte način na koji komunicirate sa slikama koristeći cutting-edge AI Vision moć MaxAI.me-a. Samo nekoliko klikova je dovoljno da izvučete tekst, postavljate pitanja, rešavate probleme i dobijate vredne uvide iz bilo koje slike na vašem ekranu ili uploadovane sa lokalnog uređaja.Jednostavno izaberite deo ekrana, napravite snimak ili uploadujte sliku i pustite naprednu AI Vision moć MaxAI.me-a da obavi ostatak. Doživite potpuno novo razumevanje i analizu slika.
Dodajte u Chrome besplatno
Otkrijte moć AI Vizije
Lako izvlačite tekst iz slikeZaboravite na ručno kucanje i prepisivanje. AI Vision moć MaxAI.me-a vam omogućava da lako izvučete tekst iz bilo koje slike sa neuporedivom tačnošću. Bilo da je u pitanju snimak ekrana, lokalna slika ili fotografija koja sadrži tekst, AI Vision moć MaxAI.me-a brzo i efikasno prepoznaje i izvlači tekst za vas.Dodajte u Chrome besplatno
Lako izvlačite tekst iz slike
Postavljajte pitanja i dobijajte trenutne odgovoreDa li ste ikada gledali sliku i pitali se o njenom sadržaju? Sa AI Vision moći MaxAI.me-a, sada možete postavljati pitanja o bilo kojoj slici i dobijati trenutne i tačne odgovore. Bez obzira da li vas zanima objekat, osoba ili određeni detalj unutar slike, jednostavno postavite svoje pitanje, a MaxAI.me će vam pružiti informacije koje vam trebaju.Dodajte u Chrome besplatno
Postavljajte pitanja i dobijajte trenutne odgovore
&
Više od toga
MaxAI.me je više od alata za prevod - To je vaše sve-u-jednom proširenje pregledača pokretano AI. Sa MaxAI.me-om, možete pristupiti širokom spektru AI pogonjenih funkcija direktno u svom pregledaču, na bilo kojoj veb stranici koju posetite.Od pomoći pri pisanju i sažimanju veb stranica do ChatPDF-a i AI slikarstva, MaxAI.me vam omogućava da čitate, pišete i stvarate uz pomoć najnaprednijih AI modela, uključujući ChatGPT, Claude i Gemini. Nadogradite svoje iskustvo pretraživanja i otključajte svoj potencijal za produktivnost sa MaxAI.me-om danas!
Dodajte u Chrome besplatno
Više od toga

Počnite besplatno

Koristite personalizovanu AI sa samo jednim klikom bilo gde da biste uštedeli sate svakog dana.Dodaj besplatno u Chrome