MaxAI.me

Cene
Српски
Prijavi se

Centar za učenje

MaxAI 101: Uvod

Instaliraj sada

Osnovna upotreba

Osnovna upotreba: Isticanje teksta i MiniMeni
Osnovna upotreba: Aktiviranje bočne trake
Osnovna upotreba: Podešavanje

Funkcionalnosti

Koristite 1-klik AI bilo gde

Mini meni pri selekciji teksta
Mini meni pri selekciji teksta
Postavite svoje promptoveKoristite svoje promptove da ubrzate ponavljajuće zadatke dok radite.

Svi najbolji AI modeli

ChatGPTBrz kao ChatGPT Plus. Bez ograničenja po zemlji. Pokreće gpt-3.5-turbo.
GPT-4-turbo visionNajnapredniji OpenAI model, odličan za zadatke koji zahtevaju kreativnost i napredno zaključivanje.
ChatGPT-16kUnapređena verzija ChatGPT-a sa 4x kontekstualnim prozorom u odnosu na prethodne modele.
Claude-3-opus
Claude-3-sonnet
Claude-3-haiku
Claude-2.1-200k
Claude-2-100kDruga iteracija modela kompanije Anthropic sa unapređenim mogućnostima, 100K kontekstualni prozor, odličan za zadatke koji se kreću od sofisticiranog dijaloga i generisanja kreativnog sadržaja do detaljnih instrukcija.
Claude-instant-100kNajbrži model kompanije Anthropic, 100K kontekstualni prozor, odličan za veoma dugačke dokumente i analizu koda, sumiranje i razumevanje.
Gemini-pro
Gemini-proNajmoćniji i najopštiji model kompanije Google. Izgrađen od nule za multimodalnost. Gemini na MaxAI trenutno je u beta fazi, podržava samo tekst i kod, uskoro će dodati podršku za slike, video zapise i audio.
DALL·E 3
Više AI provajdera
Više AI provajdera

Sumirajte & Istražujte & Pristup vebu

Sumirajte & četajte sa bilo kojom veb stranicomČetajte sa AI-jem o bilo kojoj veb stranici: AI razume kontekst stranice, omogućava vam da dobijete rezime, postavljate specifična pitanja i dublje se upuštate u detalje.
Sumirajte & četajte sa YouTube-omČetajte sa AI-jem o bilo kojim YouTube video zapisima: AI razume kontekst videa, omogućava vam da dobijete rezime, postavljate specifična pitanja i dublje se upuštate u detalje.
AI-pokretana pretragaPretražujte ili tražite kao što biste radili na Google-u, a dozvolite našem AI-ju da automatski usavrši upite, pretražuje rezultate i pruža sažete odgovore kombinovanjem i zaključivanjem iz više izvora za vas.
Pretražujte sa AI-jemUnapredite svoju Google pretragu: Dozvolite AI-ju da kombinuje i zaključuje odgovore direktno iz rezultata pretrage, nudeći vam jasne uvide bez pretraživanja svakog linka pojedinačno.
Sumirajte & četajte sa PDF-omČetajte sa AI-jem o bilo kojim PDF fajlovima: AI razume kontekst fajla, omogućava vam da dobijete rezime, postavljate specifična pitanja i dublje se upuštate u detalje.
Sumirajte & četajte sa email-omČetajte sa AI-jem o bilo kojim email nitima: AI razume kontekst fajla, omogućava vam da dobijete rezime, postavljate specifična pitanja i dublje se upuštate u detalje.
PDF AI pregledačKomunicirajte sa PDF-ovima putem četa sa AI-jem: Dobijajte rezime, postavljajte pitanja i bez problema pristupajte informacijama bogatim kontekstom.

Instantan odgovor svuda

Gmail instantan odgovorDozvolite AI-ju da generiše celokupne nacrte i odgovore na e-poštu za vas za nekoliko sekundi i unapredite svoj Gmail nacrt i odgovor jednim klikom.
Facebook instantan odgovorUnapredite svoje Facebook objave i odgovore uz pomoć AI-generisanih nacrta i sugestija, osiguravajući da vaš sadržaj rezonuje sa vašim pratiocima na Facebook-u.
LinkedIn instantan odgovorPoboljšajte svoje LinkedIn profesionalne interakcije koristeći AI-poboljšane, kontekstualno osetljive nacrte i brze odgovore.
X/Twitter instantan odgovorKreirajte upečatljive tvitove ili odgovarajte na objave sa trenutnim AI-generisanim sadržajem prilagođenim vašim potrebama na X/Twitter-u.
YouTube instantan odgovorBrzo odgovarajte na komentare koristeći pomoć AI-a u vašem YouTube Studiju, čime ćete efikasnije upravljati kanalom!
Outlook instantan odgovorDozvolite AI-ju da generiše celokupne nacrte i odgovore na e-poštu za vas za nekoliko sekundi i unapredite svoj Outlook nacrt i odgovor jednim klikom.
Instagram instantan odgovorUnapredite svoje objave i odgovore uz pomoć AI-generisanih nacrta i sugestija, osiguravajući da vaš Instagram sadržaj rezonuje sa vašim pratiocima.

Potpuno personalizovana AI

1-klik uputstva
1-klik uputstvaPretvorite svoje satima dugotrajne svakodnevne zadatke u minute uz našu rastuću kolekciju spremnih uputstava.
Jezik AI odgovora
Jezik AI odgovoraPostavite AI da uvek odgovara na izabranom jeziku.
ChatGPT temperatura
ChatGPT temperaturaKontrolišite nasumičnost AI odgovora. Niža temperatura čini AI odgovore manje nasumičnim, više determinističkim i ponavljajućim.

ChatGPT unapređen sa WebChatGPT

Web pristup kopilotDobijte odgovore na najteža pitanja uz sveobuhvatne web informacije.
Napredni web pristup
Napredni web pristupIzaberite između najboljih pretraživača na svetu, dobijte više rezultata pretrage, odredite vremenski opseg i region pretrage, i izaberite jezik AI odgovora uz Web pristup.

Nove i nadolazeće funkcije

TikTok asistent za pisanje
TikTok asistent za pisanje
Google Ads asistent
Google Ads asistent
Facebook Ads asistent
Facebook Ads asistent
Shopify asistent
Shopify asistent
Druge nove funkcije
Druge nove funkcije